Условия за рекламации и замяна

Замяна

 

В случай, че размерът на поръчаната и получена от Вас стока се окаже несъответстващ, клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 7 календарни дни от датата на получаването й при условие, че върната стока е неизползвана, чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми) и в оригинална опаковка, с надпис.


Стоката трябва да бъде обезопасена от повреждане по време на транспорта и изпратена на адрес:

 

EVEICH.COM
гр. Хасково,
офис Еконт Цар Освободител

офис 82 Спиди
тел: +359 88 600 16 69

 

Към пратката трябва да бъдат приложени:

  1. Доказателство за покупката във вид на сметка, получена заедно с поръчката.
  2. Внимание: Пликът трябва да бъде четливо надписан.


Ако не бъдат спазени описаните условия, замяната няма да може да бъде извършена.

Куриерските разходи за рекламираната стока са за сметка на клиента. Сумите се възстановяват след получаване на върнатата стока с превод до офис на Еконт или по банков път.

Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.


Ако нямаме нужния Ви размер в момента, това означава, че замяната няма да може да стане. Можем да заменим стоката с друг артикул или да направите рекламация. Когато клиент иска да замени стока с друга, по-скъпа от тази, която връща, EVEICH.COM ще информира клиента за размера на необходимото доплащане след получаването на рекламираната пратка.


В случай, че стоката е изпратена без опаковка поради това, че тя е била луксозна – целостта на стоката трябва да бъде осигурена от евентуално повреждане. Пратката с върната стока, която поради неподходяща опаковка се е повредила по време на транспорта, ще бъде върната на клиента за негова сметка. Старателно опаковайте пратките, за да осигурите запазването на стоката по време на транспорта.


Разходите за пратките в случай на замяна на стоката, поради лошото изпълнение на поръчката от страна на EVEICH.COM, са за сметка на Продавача. Същевременно ви информираме, че не приемаме пратки, изпратени до нас с наложен платеж.За всякакви допълнителни въпроси можете да се обръщате към Отдел обслужване на клиенти.


 

Рекламации


Онлайн магазин EVEICH.COM  уверява своите клиенти, че в 7 дневен срок от датата на получаване, могат да върнат закупена стока при условие, че не е ползвана, че е чиста, без странични миризми (като крем или парфюм), придружена е с оригиналната опаковка, етикет и доказателство за закупуване (получени заедно със спецификацията на поръчката).


Стоката трябва да бъде изпратена на адрес:

 

EVEICH.COM
гр. Хасково,
офис Еконт Цар Освободител

офис 82 Спиди
тел: +359 88 600 16 69


Към пратката трябва да бъдат приложени:

  1. Доказателство за покупката във вид на сметка, получена заедно с поръчката.
  2. Внимание: пликът трябва да бъде четливо надписан

Ако не бъдат спазени описаните условия, искането за рекламация няма да бъде разглеждано. Куриерските разходи за рекламираната стока са за сметка на клиента. Сумите се възстановяват единствено по банков път. Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

При рекламация се връща стойността на изпратената стока, съгласно заявката, като разходите по изпращането на първата заявка са преизчислени и от сумата, подлежаща на връщане, са приспаднати куриерските разходи.


След приемане на върната стока (информацията, за което ще бъде съобщена по e-mail или телефон) ще върнем дължимите суми в срок от 7 работни дни.

Сумата ще бъде възстановена:

- на банковата сметка, който номер трябва да посочите във формуляра за връщане на стоката


Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка , формуляр за връщане на стоката, без етикети или без кутията ; ако е замърсена) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка. Ако стока се връща поради повреди или фабрични дефекти след определения 7 дневен срок от датата на закупуване, ще бъде предадена на стоковед само при условие, че е съпроводена с доказателство за закупуване. Рекламации, отнасящи се до механични повреди, възникнали по време на транспорта, ще бъдат разглеждани само въз основа на протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера.

Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

За всякакви допълнителни въпроси можете да се обръщате към „Отдел обслужване на клиенти“.